Om os

Hvad er CityLan?

CityLan er en forening, hvor vi stræber efter glade medlemmer, glade gæster og et super fedt LAN, hvor der holdes fede konkurrencer og massere af spas. Vi går ind for altid at skabe et godt humør og en god stemning. En forening… med plads til alle!

I laver popup-LANs, hvorfor?

Det gør vi, fordi vi gerne vil nå vores målgruppe i forskellige byer. Vi vil gerne skille os ud fra andre LANs, ved at være forskellige steder hver gang, i stedet for altid, at være i den samme by. Vi vil gerne være over det hele, gøre os synlige og lave events, hvor alle har en mulighed for at kunne deltage. På den måde skal de ikke rejse 6 timer, for at kunne deltage i vores events.

Hvad skiller sig ud?

Vi skiller os ud på, vi ikke går efter hvad alle andre gør. Vi dukker op nye steder hver gang, og vi fokusere meget på, at få skabt noget sjovt og socialt, udover vores almindelige turneringer, som f.eks. CS:GO og Heartstone. Vi vil gerne få skabt et fællesskab hos os, hvor alle har lyst til, at være, komme til vores events, på vores teamspeak, appear, samt deltage i forskellige spil. Hvad enten det er sammen med alle os i bestyrelsen eller andre folk, som kommer på vores TeamSpeak. Vi er en bestyrelse, som har forskellige passioner, og vi synes, at vi sammen udgør et rigtig godt team! Vi prøver at få skabt de bedste og fedeste mulige aktiviteter for vores gæster som muligt.

Vedtægter-for-foreningen-Citylan #1

Vedtægter-for-foreningen-Citylan #2

© 2016 Citylan.dk All Rights Reserved